Formules

Picnic zet koers richting Almelo

AMSTERDAM – Picnic breidt vanaf eind deze maand uit naar Almelo. Ruim 32.000 huishoudens in de Twentse plaats kunnen zich vanaf vandaag inschrijven bij de websuper.

Juan Kort |

De uitbreiding van de online supermarkt in Twente is volgens medeoprichter Michiel Muller een logische stap: “Eén op de drie huishoudens in Almelo heeft kinderen en daarmee is Almelo een typische Picnic-stad. Dat verklaart ook de vraag vanuit de inwoners wanneer Picnic naar Almelo komt. Door de boodschappen thuis te laten bezorgen besparen ze een hoop tijd en veel ritjes met de auto naar de supermarkt. Ze houden dan tijd over voor leuke dingen en stoten minder CO2 uit.”

Wachtlijst
Almeloërs kunnen zich met de Picnic-app op hun mobiele telefoon registreren voor een plek op de wachtlijst. Iedereen die op de lijst staat, wordt gefaseerd toegelaten. “Hoe eerder mensen de app downloaden en zich inschrijven, hoe eerder ze aan de beurt zijn”, aldus Muller. Picnic bezorgt de boodschappen inmiddels gratis thuis bij ruim 600.000 klanten, verdeeld over meer dan honderd Nederlandse plaatsen.

Bron: Levensmiddelenkrant

picnic-almelo.jpg