En daar zijn we weer, fris en fruitig in 2025! Deze editie is het startsein van weer een jaar volop het nieuws uit de retailbranche volgen én brengen. We hoeven ons in ieder geval niet te vervelen, want er gebeurt altijd veel.
Zo brengen diverse supermarktondernemers het nieuws dat ze uitbreiden met een winkel en worden de eerste producten van 2025 op de markt gebracht.
Dat brengt mij gelijk bij de editie die je nu voor je hebt. We maken in deze editie namelijk bekend wat de genomineerden zijn voor de Beste Introducties 2024. Welke producten hebben vorig jaar een plekje op het schap veroverd en worden goed ontvangen door de retailers en ondernemers? Dat is wat Levensmiddelenkrant ieder jaar meet. Op de winnaars zul je nog even moeten wachten: die volgen in de editie van week 13.
Verder een typisch Nederlands thema in de eerste editie van 2025: Brood en Banket. Er is geen ander land dat zo dol is op brood als Nederland. Boterhammen zoals hier, die hebben ze nergens. Genoeg redenen om hier een special aan te wijden en daarvoor spreken we met Hoogvliet, dat zijn eigen bakkerij heeft. Collega Kim Schoonman sprak voor deze editie met de bakker van Hoogvliet. Leuk om eens een kijkje achter de schermen te krijgen en uit de mond van dé bakker te horen hoe ze bij Hoogvliet brood bakken. Hij vertelt onder andere over leveringen aan de winkel, flexibiliteit en consumentenvoorkeuren.
Kortom, een editie vol met de nieuwste producten, maar ook een typisch Nederlands thema. Veel leesplezier!
Dit artikel verscheen eerder in Levensmiddelenkrant. Abonneren? Klik hier.