Verspillingsvrije-Week-Jumbo-introduceert-Borrelbrood.jpeg

Formules

Jumbo geeft overgebleven brood nieuw leven

VEGHEL – In het teken van de Verspillingsvrije Week introduceert Jumbo haar nieuwe Borrelbrood. Het brood wordt gemaakt van onverkocht La Place brood van de dag ervoor. Door dit brood te beleggen in de keukens van Jumbo Foodmarkten kan dit brood opnieuw worden verkocht.

Redactie |

Het Borrelbrood is verkrijgbaar in verschillende varianten en wordt ter plekke gesneden en belegd met verse ingrediënten, zoals mozzarella, tomaat en pesto. Bij de klant thuis dient het brood nog even afgebakken te worden in de oven.

Verspillingsvrij
Tevens zal Jumbo het Samen Minder Verspillen-schap uitbreiden met verschillende productgroepen, waaronder koek, droge worst, vleesconserven, houdbare zuivel, afbakbrood, verse noten, bakproducten, tussendoortjes en biologische- en dieetproducten. Dit schap werd in 2020 geïntroduceerd en is inmiddels in ruim 640 Jumbo-winkels beschikbaar.

Bron: Levensmiddelenkrant